Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
XXVIII. Katona Nemzedéki Találkozó

Október 7-én Szabó István honvédelmi államtitkár nyitotta meg a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) rendezvényét az üdülőben.
A „Kézfogás a honért” időtálló jelmondatává vált a szövetségnek, mely évről-évre arra törekszik, hogy a haza védelmére esküdt tett hivatásos katonák nemzedékeit -korszakokon és társadalmi viszonyokon átívelően - összekösse, hiszen a cél ugyanaz marad a jövőben is: a haza védelme. Ennek az értékteremtő hagyománynak a későbbiekben is folytatódnia kell. – hangsúlyozta Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a BEOSZ elnöke.
Az eseményen Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke is előadást tartott a rendszerváltás utáni időszakról, az MHP megalakulásáról valamint működésének tapasztalatairól. A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjába az első Katona Nemzedéki Találkozó emlékére tavaly kihelyezett emléktábla koszorúzása elmaradhatatlan részét képezte a rendezvénynek, ahogy a bajtársi szövetség jövőbe mutató kezdeményezése is, a közösen elültetett fa, amely az elkövetkezendő generációk élhetőbb jövőjét hivatott szimbolizálni.


Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu