Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
V. Sör és Csülök Fesztivál

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Sör és Csülök Fesztivál a Honvéd Üdülőben szeptember 5-én
Ezúttal 12 csapat foglalta el főzésre kijelölt helyét a strand területén, köztük sok olyan résztvevővel, akik már korábban is próbára tették főzőtudományukat
Mindig fantasztikus társaság alakul ki, a közös főzésnek köszönhetően” – jegyezte meg a tavalyi győztes csapat, a Retro Búvárok egyik tagja. A remek hangulat idén sem maradt el, hiszen az előkészületektől az illatkavalkádban terítékre került csülökcsodák megvalósulásáig, a Dinamit Dudes együttes rockabilly stílussal fűszerezte a hangulatot. Végül a háromtagú mesterszakácsokból álló zsűri, összetett pontozása alapján
I. helyezett: Végváriak csapata (Várpalotai Rendőrkapitányság) Vándorkupa nyertese
II. helyezett: Csülkös Csajok
III. helyezett: Retro Búvárock
Különdíjban részesültek: - KAFO Girls, -Légijármű Javítóüzem
A legkreatívabb csapat különdíját a Csülök Betyárok nyerte el.
A nap végén Henna és Sihhel Ferry gondoskodott a talpalávalóról.
Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek! Várunk vissza titeket jövőre is!
Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu