Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Főszezonzáró csapatünnep a Honvéd Üdülőben
„Az idei évben az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ minden törekvése, fejlesztése arra irányult, hogy igényjogosult vendégeink minél színvonalasabb körülmények között, minél tartalmasabban tudjanak pihenni, kikapcsolódni” – mondta Piros Ottó ezredes, a központ parancsnoka a főszezon zárása alkalmából szeptember 14-én, szerdán megrendezett ünnepi állománygyűlésen.
A parancsnok rövid összefoglalójában kiemelte: miután tavaly novemberben kinevezték a központ élére, az MH RKKK belső működési rendjének kialakítását követően első feladatának érezte, hogy a környékbeli települések önkormányzataival jó kapcsolatot alakítson ki. Következőkben pedig természetesen a szolgáltatások és az infrastruktúra nagymértékű fejlesztésébe kezdtek. Piros Ottó ezredes emlékeztetett arra: a migrációs válsággal kapcsolatos, határok menti feladatok végrehajtásában érintett állomány is a Honvédüdülőben kapott (és kap) lehetőséget a regenerációra, ami az itt szolgálók, dolgozók számára újszerű kihívást jelentett, ám – mint fogalmazott – „szépen megoldották.” 
Pandur-Szilágyi Enikő hadnagy, az MH RKKK pénzügyi referense beszédében emlékeztetett arra, hogy a Honvédüdülő jövőre ünnepli fennállásának századik évfordulóját. A jeles alkalom előzeteseként röviden összefoglalta a szervezet múltjának eddigi jelentősebb állomásait. A hadnagy  szerint az idei szezonban az itt dolgozók már új szemlélet szerint végezték munkájukat. Zárszóként köszönetet mondott a Honvéd Vezérkar eddigi hathatós támogatásáért. 
Az állománygyűlésen Varga János vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének koordinációs helyettese és Piros Ottó ezredes elismeréseket adtak át. 
A főszezon zárása alkalmából az állomány ajándékként az Éles István humorista vezette Stand Up Brigád műsorát élvezhette. 

Forrás: honvedelem.hu


Aktuális hírek
ÁlláshirdetésHorgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu