Főzőverseny volt Balatonakarattyán
Idén Május elsején megrendezésre került a Szárnyasból Készült Ételek főzőversenye, ahol az Üdülő 3 kategóriában is képviseltette magát.
Zubor Zoltán őrnagy vezetésével a csapat egy 3 fogásos menüsorral készült. A jó hangulatú versenyen a szárnyasételek kategóriájában hatalmas sikerrel szerezték meg az első helyet. Előételnek Hortobágyi húsospalacsintát kínáltak. A leves hagyományos húsleves, gyöngytyúkból. Fő ételként: Karibi csirke került az asztalra. Desszertként almás rétest almaboros sodóval kínáltak.
További felvételek a Facebookon!
Pálinkával egyénileg nevező tagjaink közül Kerekes-Bór Ferenc főtörzsőrmester 2. helyezést ért el a családi muskotályos pálinkával. Nem kis meglepetésre Szűcs Barnabás honvédelmi alkalmazott kollégánk szerezte meg a Szabolcsi eper pálinkájával az első helyezést.
Gratulálunk nyerteseinknek!

Idén Május elsején megrendezésre került a Szárnyasból Készült Ételek főzőversenye, ahol az Üdülő 3 kategóriában is képviseltette magát.
Zubor Zoltán őrnagy vezetésével a csapat egy 3 fogásos menüsorral készült. A jó hangulatú versenyen a szárnyasételek kategóriájában hatalmas sikerrel szerezték meg az első helyet. Előételnek Hortobágyi húsospalacsintát kínáltak. A leves hagyományos húsleves, gyöngytyúkból. Fő ételként: Karibi csirke került az asztalra. Desszertként almás rétest almaboros sodóval kínáltak.
További felvételek a Facebookon!
Pálinkával egyénileg nevező tagjaink közül Kerekes-Bór Ferenc főtörzsőrmester 2. helyezést ért el a családi muskotályos pálinkával. Nem kis meglepetésre Szűcs Barnabás honvédelmi alkalmazott kollégánk szerezte meg a Szabolcsi eper pálinkájával az első helyezést.
Gratulálunk nyerteseinknek!