section-a7cd234

Főoldal / Szolgáltatások / Vendéglátás


Vendéglátás

section-a7cd234

Nyitólap / Szolgáltatások / Vendéglátás


Vendéglátás

Vendéglátás

Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

//honvedudulo.hu/wp-content/uploads/2021/12/241830702_2941735649283591_1104095581240285479_n.jpg

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.

Hotel Napfény étterem

Hotel Napfény étterem

144 m2-es oszlopokkal tagolt helyiség, alkalmas nagyobb rendezvények, állófogadások lebonyolítására. A maximum befogadó képesség 100 fő színházi elrendezésben, illetve 60 fő befogadására U alakban.

Központi étterem

Központi étterem

440 m2 alapterületű étterem, ahol lehetőség van 300 fő egyidejű befogadására. Díszvacsorák, esküvők zenés estek és a szállóvendégeink főétkezéseinek helyszíne.

Parti egységek

Parti egységek

A büfék, bárok közvetlen a vízparton vannak, így kényelmesen, akár fürdőruhában is lehetősége van egy könnyed ebéd elfogyasztására. A népszerű lángos sütő és büfé mellett, idén grillpavilon, hal- és gyros sütő, palacsintázó, valamint fagylaltozó várja vendégeinket.

Központi Presszó

Központi Presszó

Presszónk kellemes esti-, baráti beszélgetésnek, összejöveteleknek adhat helyet. Hatalmas kivetítőt nézve szurkolhat a kedvenc csapatának, a kedvenc frissítőjét kortyolgatva.

Napfény presszó

Napfény presszó

A Hotel Napfényben a vendégek esti kikapcsolódásként megbeszélhetik a nap eseményeit egy frissítő ital mellett.

Foglalás

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.