Honvédüdülő

Vendéglátás

Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.

Balatonakarattya

KÖZPONTI ÉTTEREM

440 m2 alapterületű étterem, ahol lehetőség van 300 fő egyidejű befogadására. Díszvacsorák, esküvők zenés estek és a szállóvendégeink főétkezéseinek helyszíne.

Balatonakarattya

HOTEL NAPFÉNY ÉTTEREM

144 m2-es oszlopokkal tagolt helyiség, alkalmas nagyobb rendezvények, állófogadások lebonyolítására. A maximum befogadó képesség 100 fő színházi elrendezésben, illetve 60 fő befogadására U alakban.

Balatonakarattya

KÖZPONTI PRESSZÓ

Presszónk kellemes esti-, baráti beszélgetésnek, összejöveteleknek adhat helyet. Hatalmas kivetítőt nézve szurkolhat a kedvenc csapatának, a kedvenc frissítőjét kortyolgatva.

Balatonakarattya

NAPFÉNY PRESSZÓ

A Hotel Napfényben a vendégek esti kikapcsolódásként megbeszélhetik a nap eseményeit egy frissítő ital mellett.

Balatonakarattya

PARTI EGYSÉGEK

A büfék, bárok közvetlen a vízparton vannak, így kényelmesen, akár fürdőruhában is lehetősége van egy könnyed ebéd elfogyasztására. A népszerű lángos sütő és büfé mellett, idén grillpavilon, hal- és gyros sütő, palacsintázó, valamint fagylaltozó várja vendégeinket.

Vendégeinknek Főszezonban!